Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Ο ΠΑΟΚ είναι θρησκεία-Θέλω να μαι μέρος της ιστορίας”

“Ο ΠΑΟΚ είναι θρησκεία-Θέλω να μαι μέρος της ιστορίας”

“Ο ΠΑΟΚ είναι θρησκεία-Θέλω να μαι μέρος της ιστορίας”

Ο Τσούμπα Άκπομ μίλησε σε βρετανική εφημερίδα για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο του αλλά και δίνει το σύνθημα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε :

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Όταν αρχίζεις να παίζεις τα πάντα γίνονται καλύτερα. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν από τα μεγαλύτερα της καριέρας μου. Εδώ, είναι κάτι περισσότερο από ποδόσφαιρο. Είναι κάτι σαν θρησκεία και είναι η πρώτη φορά που έχω νιώσει αυτό το συναίσθημα μπαίνοντας στο παιχνίδι.

Ο κόσμος μας περίμενε για χρόνια αυτό το παιχνίδι. Τελικά ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από τον Ολυμπιακό. Ήταν υπέροχο που σκόραρα κι έκανα χαρούμενους τους πάντες. Πήγα να φάω στην πόλη και όπου πήγαινα, με σταματούσαν άνθρωποι για να με ευχαριστήσουν. Τους έδωσα πολύ χαρά κι έκλαιγαν!».

Για το ενδεχόμενο της κατάκτησης του πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ έπειτα από 34 χρόνια: «Στην πρώτη μου σεζόν, να γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι κάτι τρελό, κάτι υπέροχο.

Απλά προσπαθώ να είμαι μέρος της ιστορίας. Είμαστε στον σωστό δρόμο και αν μπορούμε να το κερδίζουμε, θα είναι κάτι τεράστιο. Όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά και για ολόκληρη την πόλη της Θεσσαλονίκης».

Για την πίεση: «Είναι τρελό. Υπάρχει πολλή πίεση. Αλλά μπορείς να κάνεις ένα πράγματα από τα δύο. Να κρυφτείς ή να εμφανιστείς και να τη χρησιμοποιήσεις ως κίνητρο. Σκέφτομαι «ουάου υπάρχουν 30.000 άνθρωποι που με βλέπουν να κάνω αυτό που μπορώ καλύτερα».

Είναι κάτι τέλειο. Την πρώτη φορά που βγήκα στο γήπεδο, άκουσα ένα πυροτέχνημα να φεύγει από την κερκίδα και πήδηξα! Δεν ήμουν συνηθισμένος σε κάτι τέτοιο στην Αγγλία».

Για άλλες ανάλογες εμπειρίες που είχε με τους στόχους των ομάδων που αγωνιζόταν: «Ήμουν στην ίδια κατάσταση δύο φορές, όταν ήμασταν κοντά στα πλέι οφ ή στην άνοδο, με τη Χάλ και τη Μπράιτον και ξέρω το συναίσθημα. Πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που κάνεις όλη τη σεζόν και τα παιχνίδια απλά θα… πετάξουν.
Και προτού το αντιληφθείς, θα έχει τελειώσει».

Ετικέτες:
loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.