Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

O ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ!

O ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ!

O ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ!

Τηλεοπτική «στέγη» βρήκε το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League, με την προσφορά της ΕΡΤ να γίνεται δεκτή από τα μέλη του ΕΣΑΚΕ, όσον αφορά τις 11 ομάδες του πρωταθλήματος.

Ένα από τα θέματα τα οποία ταλαιπώρησαν αρκετά τους ανθρώπους του ΕΣΑΚΕ ήταν αυτό της εύρεσης τηλεοπτικής «στέγης» για τη νέα σεζόν. Έπειτα από αρκετές συναντήσεις, εν τέλει υπήρξε deal με την ΕΡΤ.

Κι αυτό γιατί το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ ενέκρινε την πρόταση της κρατικής τηλεόρασης για τις 11 ομάδες του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει πως η κρατική τηλεόραση θα μεταδίδει παιχνίδια του πρωταθλήματος της σεζόν 2017-18. Μάλιστα, υπάρχει σαν σκέψη να υπάρξει κεπομπή που να δίχνει λεπτό προς λεπτό τα παιχνίδια, ενώ δεδομένο είναι πως το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής θα μεταδίδεται ζωντανά από την ΕΡΤ.

Εκτός… εξίσωσης βρίσκονται ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, καθώς τα τηλεοπτικά δικαιώματα των τριών ομάδων ανήκουν στην Cosmote TV.

Παράλληλα, από τον ΕΣΑΚΕ εγκρίθηκε και η χορηγία της Cosmote για τις 11 ομάδες του πρωταθλήματος, δίνοντας σημαντική… ανάσα.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.