Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Οι ακριβείς ημερομηνίες της Super League (pic)

Οι ακριβείς ημερομηνίες της Super League (pic)


Οι ακριβείς ημερομηνίες της Super League (pic)

Τις ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής των 26 αγωνιστικών στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος αλλά και των δέκα που αφορούν τη διαδικασία των πλέι οφς, ανακοίνωσε η Super League.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού Πρωταθλήματος, έχουμε όλες τις ημερομηνίες πριν αρχίσει καν η διοργάνωση αλλά και πριν διεξαχθεί η κλήρωση που θα γίνει την προσεχή Τρίτη στην Αθήνα. Η 1η αγωνιστική θα γίνει το τριήμερο 24-26 Αυγούστου και η τελευταία, δηλαδή η 26η θα διεξαχθεί την 1η Μαρτίου.

Μια εβδομάδα αργότερα και στο τριήμερο 7-9 Μαρτίου θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική από τις δέκα συνολικά του μίνι Πρωταθλήματος και η τελευταία θα γίνει στις 17 Μαϊου.

Αξίζει να σημειωθεί σε ότι αφορά τις δέκα επιπλέον αγωνιστικές, θα έχουμε δυο διακοπές ανάμεσα στην 3η και 4η αγωνστική και ανάμεσα στην 5η και στην 6η αφού έχουμε αγώνες των Εθνικών Ομάδων. Στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών Ομάδων για τα προκριματικά του Euro, θα έχουμε και πάλι κενά Σαββατοκύριακα για τον ίδιο λόγο.

paokrevolution

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.