Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ

Οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ

Οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ

Κλασική, όσο και σύγχρονη. Με ρετρό αισθητική και τεχνολογία από το μέλλον.
Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει την εμφάνισή του για τη σεζόν 2018-19.

Η εντός έδρας φανέλα του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε παρά να είναι ασπρόμαυρη. Αυτή τη σεζόν, ωστόσο, ο Δικέφαλος αφήνει τη λεπτή ρίγα της προηγούμενης σεζόν κι επιστρέφει στη χοντρή ρίγα.

Η νέα εμφάνιση του ΠΑΟΚ έχει αύρα πρωταθλητή, αφού πηγή έμπνευσης είναι η φανέλα που φορούσε η ομάδα τη σεζόν 1975-76 όταν και κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της.Ρίγα στη ρίγαΗ ιδιαιτερότητα που… παντρεύει το κλασικό με το μοντέρνο είναι η ρίγα μέσα στη ρίγα.

Μια τάση που, όπως φάνηκε και στο Μουντιάλ της Ρωσίας, κερδίζει συνεχώς έδαφος στον τομέα του αθλητικού ρουχισμού. Έτσι, η εμφάνιση του ΠΑΟΚ έχει διακριτικές λεπτές ρίγες ίδιου χρώματος μέσα στη βασική ρίγα. Λεπτομέρεια που δημιουργεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα που στην Ελλάδα εφαρμόζει πρώτα ο ΠΑΟΚ.

Επίσης, μια άλλη καινοτομία είναι ο πρωτοποριακός γιακάς που η Μacron λανσάρει στην Ευρώπη με τον Δικέφαλο να είναι από τις πρώτες ομάδες που τον χρησιμοποιούν.

Η πλάτη της νέας εμφάνισης είναι ολόμαυρη που σε συνδυασμό με μαύρο σορτσάκι δίνει ένα all time classic look στην ομάδα του ΠΑΟΚ.Απλότητα και designΗ εκτός έδρας εμφάνιση έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις. Είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που ο ΠΑΟΚ θα φορέσει το γκρι του γραφίτη. Η εμφάνιση αυτή συνδυάζει την απλότητα με το design και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που προσδίδει η γραμμική απεικόνιση του Δικέφαλου Αετού στο μπροστά μέρος της φανέλας. Ο γιακάς με τα κουμπιά συμπληρώνει το απαραίτητο class σε μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Η σύνδεση με τον κόσμο
Η κρυφή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά βρίσκεται στο εσωτερικό των εμφανίσεων του ΠΑΟΚ.

Είναι η κομβικής σημασίας σύνδεση του συλλόγου με τον κόσμο του. Στο κάτω μέρος της φανέλας λοιπόν αναγράφεται το σύνθημα «σε συνοικίες και στους δρόμους, γεννήθηκε ένας λαός».

Η τεχνολογία

Οι εμφανίσεις του ΠΑΟΚ δεν ξεχωρίζουν μόνο για τον σχεδιασμό τους, αλλά και για την κορυφαία τεχνολογία τους.

Η ιταλική εταιρεία αθλητικής ένδυσης Macron έχει εφαρμόσει όλη την τεχνογνωσία της προκειμένου να δημιουργήσει μια ακόμα πιο ελαφριά φανέλα με υλικό που βοηθά στην καλύτερη αναπνοή του σώματος και στη διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας καθ’ όλη τη διάρκεια ενός αγώνα.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.