Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Όλοι μας πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας”

“Όλοι μας πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας”

“Όλοι μας πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας”
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λεορνάντο Μάτος δεν κρύβει την αλήθεια και τα λέει “έξω από τα δόντια” για όλα τα θέματα που κυριαρχούν στον ΠΑΟΚ.

Για την ήττα στο ΟΑΚΑ: «Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν ήμουν ευχαριστημένος, έχω συνηθίσει να βλέπω αλλιώς τους συμπαίκτες μου. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαν να μην υπήρχαμε. Πρέπει να αγαπάμε αυτό, που κάνουμε, να παλεύουμε, να συνεργαζόμαστε σωστά… Στο πρώτο μέρος δεν τα κάναμε αυτά. Το είδαν όλοι, οι προπονητές, ο μεγαλομέτοχος… Πιστεύω ότι όλοι μας θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας».

Για τις κρίσεις που ζει ο ΠΑΟΚ μετά από κάθε αποτυχία: «Είμαστε ΠΑΟΚ, είμαστε μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, έχουμε νοοτροπία νικητή, φυσικά όταν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, έχουμε την αίσθηση ότι η ατμόσφαιρα είναι αρνητική. Αυτό υπάρχει μόνο σε μεγάλες ομάδες. Οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι γι’ αυτό, να το αντιμετωπίσουμε. Εδώ έχει αρκετή πίεση. Όταν όμως ζούμε κάποιες καλές στιγμές, είναι σαν να είμαστε στον παράδεισο, οι φίλαθλοι είναι ευτυχισμένοι, ο μεγαλομέτοχος το ίδιο. Θα πρέπει να θυμόμαστε τις ωραίες στιγμές, να παλεύουμε γι΄ αυτό. Να προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι και τις Κυριακές να ζούμε αυτόν τον παράδεισο».

Τι του αρέσει στον ΠΑΟΚ: «Όλα μου αρέσουν στον ΠΑΟΚ. Βλέπω επαγγελματισμό και οργάνωση. Οτιδήποτε κι αν σε απασχολεί, υπάρχει άνθρωπος να το λύσει. Υπάρχει υποστήριξη για τα πάντα. Χρειάστηκα μια μέρα βίζα για την οικογένειά μου, το είπα, έγινε. Το λέω γιατί ήμουν σε μια ομάδα, που δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα. Εδώ έχω ενθουσιαστεί με την οργάνωση, που υπάρχει. Επίσης, μου αρέσει φοβερά η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Οι οπαδοί μου αρέσουν πολύ, η κατάσταση μου θυμίζει Φλαμένγκο, ήμουν εκεί, είναι σχεδόν το ίδιο».

Για τη ζωή στη Βραζιλία: «Εκεί ήταν δύσκολα. Ζούσα στη φαβέλα, η περιοχή ήταν πολύ φτωχή, στο Ρίο υπάρχει η Κοπακαμπάνα, η Ιπανέμα, υπάρχουν, όμως, και οι φαβέλες. Φτωχές περιοχές, με μεγάλη εγκληματικότητα. Πρέπει να διαλέξεις έναν από τους δύο δρόμους, τον καλό και τον κακό.
Δόξα τω Θεό, έχω καλή οικογένεια, ο πατέρας μου μου έμαθε τι είναι το σωστό».

πηγή:forza

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.