Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Open House: Βόλτα σε κάθε γωνιά της Τούμπας

Open House: Βόλτα σε κάθε γωνιά της Τούμπας

Open House: Βόλτα σε κάθε γωνιά της Τούμπας
Οι ουρές σχηματίστηκαν από νωρίς το πρωί. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, περίμεναν υπομονετικά την σειρά τους προκειμένου να δουν από κοντά τα… ενδότερα του γηπέδου της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ συμμετείχε για τρίτη χρονιά στο Open House και έδωσε την δυνατότητα σε περισσότερους από 600 ανθρώπους να ξεναγηθούν στην έδρα της ομάδας.

Οι χώροι των γραφείων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το meeting room, η αίθουσα τύπου, τα αποδυτήρια, τα VIP και φυσικά ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας. Το κοινό είχε την ευκαιρία να βρεθεί στην έδρα του Δικεφάλου και να απολαύσει το γήπεδο από μία διαφορετική οπτική γωνία, σε σύγκριση με το πως το βιώνει κάποιος στους αγώνες.

Μία επίσκεψη στα ενδότερα του γηπέδου, με ξεναγούς τους εθελοντές του Open House και ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι οποίοι παρείχαν στους επισκέπτες ένα μάθημα ιστορίας για το σπίτι της ομάδας μας.Τα μέσα του Δικεφάλου ήταν εκεί και σας βάζουν στο κλίμα.

Ετικέτες:
loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.