Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“‘Οποτε χρειαστεί, εγώ θα είμαι εκεί”

“‘Οποτε χρειαστεί, εγώ θα είμαι εκεί”

“‘Οποτε χρειαστεί, εγώ θα είμαι εκεί”

Πρώτη… για τον Νίκο Καρέλη που συνοδεύτηκε και με διπλό, αλλά και καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά:

«Νέο ξεκίνημα για μένα. Ντεμπούτο σε μια ζεστή και δυνατή ατμόσφαιρα αλλά με άλλη ομάδα. Το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί…»

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, το συναίσθημα μου είναι πολύ όμορφο που επέστρεψα στο ελληνικό πρωτάθλημα με νέες εμπειρίες, με άλλη φιλοσοφία αλλά με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, έβγαλα ένα καλό πρόσωπο και όλοι μαζί φτάσαμε στη νίκη.

Αυτό που κάναμε ήταν να μην χάσουμε το μυαλό μας και τη συγκέντρωσή μας από τον αντίπαλο και την ατμόσφαιρα, δουλέψαμε πολύ στις στημένες φάσεις και αυτό μας βγήκε. Δεν μπήκαμε στο 100% και δεχθήκαμε το γκολ, κάναμε ωστόσο ότι μπορούσαμε και γι΄αυτό φτάσαμε στην ανατροπή και πήραμε τρεις βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα».

Την ποιότητα του ΠΑΟΚ: «Αυτό το σύνολο έχει πολύ έμπειρους παίκτες, με βοήθησαν όλοι πολύ, όπως και ο προπονητής μου στην διακοπή για να μπορώ να ενταχθώ και αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Νιώθω πολύ άνετα με όλους τους παίκτες, είναι όλοι πολύ καλά παιδιά, με βοήθησαν από τις πρώτες ημέρες αν και τους περισσότερους, τους γνώρισα μετά την επιστροφή από τις Εθνικές. Μέσα από τις προπονήσεις βγήκε το αποτέλεσμα…»

Για τον ανταγωνισμό: «Εννοείται πως όταν έγινε η πρόταση, η πρώτη σκέψη ήταν πως θα μου άρεσε να έρθω πολύ. Γνωρίζω πως υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά αυτό είναι καλό, μαθαίνεις πολλά από τον Πρίγιοβιτς και τον Ακπόμ, έχουν εμπειρίες. Και δεν είναι μόνο μπροστά αλλά σε όλες τις θέσεις.
Υπάρχουν πολλοί παίκτες και όποτε χρειαστεί, εγώ θα είμαι εκεί…»

Την οικογένειά του: «Ο γιος μου ακόμη δεν έχει έρθει στην Θεσσαλονίκη, την επόμενη εβδομάδα ελπίζω να είναι όλοι μαζί μου…»

Το ματς με την Τσέλσι: «Από αύριο θα σκεφτούμε το ματς με την Τσέλσι, θα είναι δύσκολο αλλά θα προετοιμαστούμε για να μπούμε με τον καλύτερο τρόπο…»

Ετικέτες:
loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.