Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Πάει Σύρο ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ

Πάει Σύρο ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ

Πάει Σύρο ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ

Στην γούρικη Σύρο, εκεί όπου πριν 3 χρόνια άνοιξε με την κατάκτηση του κυπέλλου ο λογαριασμός των εγχώριων τροπαίων, θα ταξιδεύσει τέλη Σεπτέμβρη ο ΠΑΟΚ. Ο πρωταθλητής θα είναι το μεγάλο όνομα από τις 4 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο διεθνές τουρνουά βόλεϊ που για μια ακόμη χρονιά διοργανώνει ο Φοίνικας Σύρου.

Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων εκτός του πρωταθλητή Ελλάδος ΠΑΟΚ, θα βρεθούν από την Σερβία η Βοϊβοντίνα, αλλά και από την Κύπρο ο Παφιακός. Το Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ που επιστρέφει μετά από μία μικρή διακοπή είναι μία συνδιοργάνωση του ΤΑΑ Φοίνικα Σύρου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η ομάδα της Σερβίας θα φιλοξενηθεί από το ΤΑΑ Α.Ο. Φοίνικας Σύρου από τις 24 Σεπτεμβρίου έως και τις 30 του ίδιου μήνα και θα πάρει μέρος ταυτόχρονα και στο Διεθνές τουρνουά.

Σε ανταπόδοση της φιλοξενίας η Βοϊβοντίνα θα φιλοξενήσει τον Φοίνικα στο διάστημα του τουρνουά που διοργανώνει το τριήμερο από 4 έως και 6 Οκτωβρίου. Το Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ θα ξεκινήσει την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.
Το πρόγραμμα των αγώνων

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου
18.00: ΠΑΟΚ – Παφιακός
20.30: Φοίνικας Σύρου – Βοϊβοντίνα
Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου
17.00: Βοϊβοντίνα – Παφιακός
19.30: Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ
Κυριακή 1 Οκτωβρίου
12.00: ΠΑΟΚ – Βοϊβοντίνα
15.00: Φοίνικας Σύρου – Παφιακός

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.