Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

ΠΑΟΚράτωρ!

ΠΑΟΚράτωρ!

ΠΑΟΚράτωρ!

Ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα και με διαφορά μάλιστα και το απέδειξε με τον καλύτερο και πιο εντυπωσιακό τρόπο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Με προπονητή τον Κώστα Φλεβαράκη (που είχε αναλάβει την ομάδα στα μέσα της περιόδου, παίρνοντας τη θέση του Svi Sherf), ένα ικανότατο ρόστερ παικτών και τη συμπαράσταση χιλιάδων φιλάθλων του που ταξίδεψαν στην Αθήνα, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, ο ΠΑΟΚ πήρε τον τίτλο, κατέκτησε στις 31 Ιανουαρίου 1999 το τρίτο Κύπελλο Ελλάδας, φτάνοντας μάλιστα στην τελική επικράτηση πιο εύκολα από ποτέ.

Frankie King, Walter Berry και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Γιώργος Μπαλογιάννης ήταν αυτοί που εκτέλεσαν την ΑΕΚ και έδειξαν από το ξεκίνημα του αγώνα τις… άγριες προθέσεις της ομάδας. Πέτυχαν τους 56 από τους 71 ΠΑΟΚ, που νίκησε 71-54 την ΑΕΚ και έφτασε δίκαια, καθαρά και τελικώς με χαρακτηριστική ευκολία στην κατάκτηση του τίτλου.

Στον τελικό συμμετείχαν και οι: Coldebella 5, Νικολαΐδης 2, Μασλαρινός, Morales 2, Γιαννούλης 6, ενώ στο δυναμικό του ΠΑΟΚ ανήκαν και οι: Peral, Παπαχρήστος, Ηλιόπουλος, Κακιούσης, Δέσπος, Χρήστου.

Η επιστροφή της αποστολής του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ήταν περιπετειώδης. Οι κακές καιρικές συνθήκες, το πολύ χιόνι και το γεγονός ότι δεν λειτουργούσε το αεροδρόμιο των Αθηνών, είχε σαν αποτέλεσμα να επιστρέψει η αποστολή του ΠΑΟΚ με το τρένο στη Θεσσαλονίκη.

Αναπόφευκτα η αποθεωτική υποδοχή έγινε στο σταθμό των τρένων και συνεχίστηκε σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.