Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Παπαθεοδώρου: «Συγκέντρωση, πίστη και αφοσίωση στο πλάνο μας»

Παπαθεοδώρου: «Συγκέντρωση, πίστη και αφοσίωση στο πλάνο μας»

Παπαθεοδώρου: «Συγκέντρωση, πίστη και αφοσίωση στο πλάνο μας»

Μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ, που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για τον δεύτερο αγώνα με την ΑΕΚ για τα Play-Offs του Basketball Champions League.

Μετά την ήττα με διαφορά 9 πόντων στο πρώτο παιχνίδι που έγινε την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αλλάξει τα δεδομένα και να χτυπήσει την πρόκριση με μία μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα η ομάδα, όπως υποστήριξε και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μιλώντας πριν ξεκινήσει η προπόνηση της ομάδας στο ΟΑΚΑ, αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα, αλλά και σε τρία συγκεκριμένα πράγματα που θα πρέπει να κάνει καλύτερα ο ΠΑΟΚ για να διεκδικήσει τη νίκη και την πρόκριση.

«Ήρθαμε στην Αθήνα να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι της σειράς για το Top 16.

Γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ μετά το πρώτο παιχνίδι έχει το πλεονέκτημα και με μία διαφορά 9 πόντων από τη νίκη της.

Έχουμε τρία στοιχεία αγωνιστικά στα οποία πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και εξήγησε: «Ο έλεγχος των επιθετικών ριμπάουντ, ο περιορισμός των πόντων στον αιφνιδιασμό και η καλύτερη διαχείριση στις φάσεις ένας εναντίον ενός, όπου η ΑΕΚ παίρνει πολλούς πόντους.

Ταυτόχρονα η συγκέντρωσή μας, η πίστη μας στο πλάνο και η αφοσίωσή μας σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσπάθειά μας να κερδίσουμε το παιχνίδι και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.