Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι”

“Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι”

“Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι”
“Είναι περασμένο το παιχνίδι και πρέπει να κοιτάμε μπροστά” ήταν οι πρώτες λέξεις του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην κάμερα της nova μετά την ήττα από τον Αστέρας Τρίπολης.

Για το τι δεν πήγε καλά:

«Εμείς δεν πήγαμε καλά… Δεν κερδίσαμε λόγω των λαθών που κάναμε. Τώρα πέρασε, σηκώνουμε το κεφάλι και πάμε στα επόμενα παιχνίδια. Ήταν από τις χειρότερες εμφανίσεις του ΠΑΟK αυτήν τη σεζόν, αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να παλέψουμε για τα επόμενα έξι παιχνίδια. Ήταν από τις χειρότερες ημέρες στον ΠΑΟΚ, μπορεί και από τις καλύτερες του Αστέρα. Συγχαρητήρια στον Αστέρα και μακάρι να παίζουν με αυτό το πάθος σε όλα τα παιχνίδια».

Για το ότι ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε δυο φορές:

«Είχαμε απάντηση για τα γκολ που δεχτήκαμε, αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα δε μπορέσαμε να κρατήσουμε τουλάχιστο το βαθμό που θέλαμε. Ήταν από τις χειρότερες μέρες μας. Το σημαντικό είναι να σηκώσουμε κεφάλι.
Είναι περασμένο το παιχνίδι και πρέπει να κοιτάμε μπροστά».

Για το επόμενο ματς κόντρα στην ΑΕΚ:

«Αν θέλουμε να φτάσουμε στο τέλος και αν θέλουμε να παλέψουμε για τον τίτλο, πρέπει να καθαρίσουμε το κεφάλι μας, να σκεφτούμε την ΑΕΚ. Ξέρουμε ότι τώρα δεν είναι στο χέρι μας, το αποτέλεσμα για το τέλος της σεζόν, αλλά μέχρι το τέλος θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε αυτό που πρέπει για το πρωτάθλημα».

Για το αν τώρα είναι τα πιο κομβικό σημείο για τον ΠΑΟΚ, μετά από αυτήν την ήττα:

«Όπως είπα και πριν, θέλαμε να συνεχίσουμε το σερί. Δε μπορέσαμε σήμερα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παλέψαμε μέχρι το τέλος. Λόγω των λαθών μας δε μπορέσαμε να κερδίσουμε σήμερα το παιχνίδι.
Έχουμε ακόμα έξι παιχνίδια, μαθηματικά μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε».

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.