Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Πρωτάθλημα με playoffs για τον τίτλο στις θέσεις 1-6

Πρωτάθλημα με playoffs για τον τίτλο στις θέσεις 1-6

Πρωτάθλημα με playoffs για τον τίτλο στις θέσεις 1-6

Όπως αποφασίστηκε ομόφωνα από το Δ.Σ της Super League, το πρωτάθλημα της σεζόν 2019/20 θα περιλαμβάνει πλέι οφ για τον τίτλο για τις θέσεις 1 ως 6 και playout για τον υποβιβασμό για τις θέσεις 7 ως 14.

Ομόφωνα την θεσμοθέτηση playoffs για την ανάδειξη πρωταθλητή αποφάσισε ο συνεταιρισμός της Super League 1, που συνεδριάζει αυτή την ώρα στα γραφεία του.

Οι ομάδες συμφώνησαν σε αυτό το πλάνο, αντί της πρότασης για ενδιάμεσο γύρο. Η διαδικασία θα αφορά τις θέσεις 1-6, δηλαδή την ανάδειξη πρωταθλητή και τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια».

Αντίστοιχα οι ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις 7-14 θα αγωνιστούν σε διαδικασία playouts και τις θέσεις του υποβιβασμού.

Δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για τη βαθμολογία με την οποία θα μπαίνουν οι ομάδες στις διαδικασίες, αν δηλαδή θα είναι αυτή της κανονικής διάρκειας ή θα σχηματιστεί ειδική βαθμολογία, αντίστοιχή της.

Συγκεκριμένα, στον γύρο των playoffs για την ανάδειξη του πρωταθλητή θα γίνονται γνωστές και οι ομάδες που θα παίρνουν τις θέσεις για τα προκριματικά του Champions League και του Europa League.

Μια ομάδα εκ των έξι θα μένει εκτός…

Εξάλλου, μένει να γίνει γνωστός ο τρόπος με τον οποίο θα διεξάγονται τα playouts κι αν θα υποβιβάζονται οι δυο τελευταίοι ή αν ο προτελευταίος θα δίνει επιπλέον αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της βαθμολογίας της Super League 2.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.