Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στην ανθρωπιά του”

“Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στην ανθρωπιά του”

“Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στην ανθρωπιά του”

Τουλάχιστον 10 χρόνια ζει η παιδοογκολογική πτέρυγα του ΑΧΕΠΑ.

Ο ΠΑΟΚ το έστησε και ο ΠΑΟΚ το συντηρεί.

“Τους ευχαριστούμε θερμά, η προσφορά είναι ανεκτίμητης αξίας. Ανθρωπιάς. Στήθηκε πριν χρόνια το παιδοογκολογικό, μετά την διαθήκη του κ. Παντελάκη. Το έστησε ο ΠΑΟΚ και παρέδωσε στην κοινωνία ένα στολίδι.

Είναι ένα ευαίσθητο κομμάτι, στηρίχθηκε με όλες τις δυνάμεις από τον ΠΑΟΚ και τα τελευταία τρία χρόνια, ευχαριστούμε τον κ. Σαββίδη που στηρίζει θερμά με έμψυχο υλικό. Έχουμε επιλέξει γιατρούς ειδικούς, πληρώνονται από τον ΠΑΟΚ, από τον κ. Σαββίδη. Μπορείτε να καταλάβετε το μεγαλείο ανθρωπιάς του ΠΑΟΚ.Το ποσό των 64.000 ευρώ που έδωσαν χθες οι παίκτες του ΠΑΟΚ, καλύπτουν τα έξοδα ενός έτους. Είναι πια οικογένειά μας ο ΠΑΟΚ. Είναι μέλος της οικογένειάς μας.

Δεν είναι μόνο τα χρήματα αυτά, η προσφορά γενικά είναι φοβερή. Δεν υπάρχουν γιατροί γενικά, και έρχεται ο Σαββίδης και μας δίνει γιατρούς για να δουλέψουν τα τμήματα. Είναι τεράστια η προσφορά του έμψυχου υλικού.

Δεν είναι μόνο τα χρήματα. Είναι γενικά η προσφορά τους. Είναι πάντα δίπλα μας, είναι οικογένειά μας. Το μεγαλείο της οικογένειας του ΠΑΟΚ φαίνεται και από το ότι έχει πιάσει δυο πολύ ευαίσθητους τομείς. Σε εμάς έρχονται τα περιστατικά της Β. Ελλάδας. Είναι πολλά τα παιδιά ετησίως που νοσηλεύονται. Ειδικά στο παιδοογκολογικό.

Tο ότι λειτουργούν αυτά τα τμήματα, οφείλεται στον ΠΑΟΚ. Είναι τεράστια η προσφορά.

Εύχομαι τα καλύτερα στον ΠΑΟΚ. Αποδεικνύει πως δεν είναι πρωταθλητής μόνο στο γήπεδο, αλλά και στην ανθρωπιά του».

Ανδρέας Γιαννόπουλος
Αναπληρωτής καθηγητής Β παιδιοκαρδιολογικής πτέρυγας ΑΧΕΠΑ

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.