Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Σ.Φ ΠΑΟΚ ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ:”15 χρόνια η καρδιά του ΠΑΟΚ χτυπάει εδώ”

Σ.Φ ΠΑΟΚ ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ:”15 χρόνια η καρδιά του ΠΑΟΚ χτυπάει εδώ”

Σ.Φ ΠΑΟΚ ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ:”15 χρόνια η καρδιά του ΠΑΟΚ χτυπάει εδώ”

15 χρόνια η καρδιά του ΠΑΟΚ χτυπάει στην Γερμανία, στο Αννόβερο.
Επετειακή γιορτή για τα 15 χρόνια του θρυλικού συνδέσμου του Δικεφάλου.
Την παρουσίαση ο δικός μας, Κωστής Τσατσαρός ο Mr.ΖΜΣ!

Μια ευχή και μια υπόσχεση…

“Να μας έχει ο Θεός γερούς
πάντα ν’ανταμώνουμε
και να ξεφαντώνουμε βρε
με χορούς κυκλωτικούς
κι άλλο τόσο ελεύθερους
σαν ποταμούς”

«Εκεί που ισιώνουν οι αετοί οι γλάροι δεν πετούνε»

Αναλυτικά:

Αγαπητοί μας φίλοι,

Στόχος μας για την επετειακή γιορτή του συνδέσμου μας για τα 15 χρόνια ήταν να διοργανώσουμε την μεγαλύτερη βραδιά ΠΑΟΚ που έκανε ποτέ σύνδεσμος στον κόσμο όλο.

Αυτό διαφημίσαμε και για αυτόν τον στόχο δουλέψαμε πολλές εβδομάδες.

Τα μηνύματα που μας έρχονται κατά εκατοντάδες μας κάνουν να συνειδητοποιούμε και μεις οι ίδιοι πως ναι, τον στόχο μας τον πετύχαμε. Η βραδιά έγινε σε μια αίθουσα που οι αριθμημένες θέσεις καθήμενων ήταν 820! (αφήσαμε πολύ χώρο ελεύθερο για χορό).

Κατά την διάρκεια της βραδιάς είδαμε πολύ κόσμο όρθιο. Στην αίθουσα είχαμε τουλάχιστον 1000 άτομα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους του Ανόβερου που ήταν εκεί και μας στήριξαν όπως πάντα.

Να ευχαριστήσουμε φίλους μας που ήρθαν από πολύ μακριά για να βρεθούν στην μεγαλύτερη βραδιά ΠΑΟΚ που έγινε ποτέ.

Ήρθαν από την Stuttgart, Frankfurt, Offenbach, Düsseldorf, Lüdenscheid, Hagen, Güttersloh, Dortmund, Bielefeld, Hamburg, Troisdorf, Helsinborg Sweden, Stockholm, Wien, Thessaloniki. Τον Πρόεδρο των Ποντιακών Συλλόγων Ευρώπης τον κύριο Ανέστη Οσιπίδη.

Και φυσικά τον δικό μας άνθρωπο τον πάτερ Γεράσιμο Φραγκουλάκη που είναι πάντα μαζί μας και πάντα έχει ένα καλό λόγο να πει για μας. Τους τρεις παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ , τον Κυριάκο Αλεξανδρίδη, τον Κώστα Λαγωνίδη και τον Γιώργο Τουρσουνίδη που έζησαν και αυτοί μαζί μας στιγμές μοναδικές.

Υπήρξαν στιγμές που λυγίσαμε, βλέποντας τον Κώστα Λαγωνίδη την ώρα που τον τιμούμε επάνω στην σκηνή να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του ή την στιγμή που πήγαμε εμείς οι ίδιοι την πλακέτα στον Ηλία Γεωργιάδη είναι κάτι που θα μείνει στην ιστορία του συνδέσμου μας για πάντα.

Ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης συγκινημένος μ αυτό που ζούσε μας έλεγε πως ο ίδιος θα μεταφέρει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να γίνει γνωστό το τι συμβαίνει στο Ανόβερο.

Ήταν όντως μια βραδυά μαγική από την οποία στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες και βίντεο για να φτάσει παντού στον κόσμο πως η χτυπάει η καρδιά του ΠΑΟΚ στο Ανόβερο.

Σχεδόν δύο ώρες διάρκεια είχε το αφιέρωμα στα 15 χρόνια μας. Ο κόσμος είχε την δυνατότητα μέσα από τεράστιες οθόνες να παρακολουθεί πως άρχισαν όλα το 2003 και την συνέβει στην 15ετία που ακολούθησε.

Εδώ θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Τσατσαρό, στον φίλο μας τον Κωστή που ήταν για μια φορά ακόμα μαζί μας και ήταν ο παρουσιαστής της βραδυάς μας.

Ως έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής απογείωσε την βραδιά και έδωσε και την ψυχή του.

Την μεγάλη μας επιτυχία την οφείλουμε και σ αυτόν που στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκε αμέσως.

Εμείς επιστρέφουμε στην καθημερινότητά μας αλλά είμαστε σίγουροι πως αυτό που συνέβη χθες στο Ανόβερο θα μνημονεύεται για πάρα πολύ καιρό…

Μεγάλε ΠΑΟΚ…

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.