Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Σ.Φ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 ΛΕΜΕΣΟΥ:”Μαζί μας έρχονται και ο Ευθύμης με τον Νάσο”

Σ.Φ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 ΛΕΜΕΣΟΥ:”Μαζί μας έρχονται και ο Ευθύμης με τον Νάσο”

Σ.Φ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 ΛΕΜΕΣΟΥ:”Μαζί μας έρχονται και ο Ευθύμης με τον Νάσο”

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ.

Θα είμαστε όλοι εκεί.

Πάλι κάποιοι αφήσαμε δουλειές, κάποιοι θα χάσουν μεροκάματα, κάποιοι θα βαφτίσουν τα παιδιά τους στην ολόφωτη κολυμβήθρα της 4, κάποιοι θα προσθέσουν χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδικα χιλιόμετρα στο κοντερ τους. Ο Ανδρέας πετάει την Κυριακή στις 12.00 από Κύπρο και στις 23.00 από Θεσσαλονίκη για πίσω. 2.500 χιλιόμετρα σε μια μέρα.

Ο 14χρονος Κωστάκης βαφτίζεται την Κυριακή στα φωτεινά τσιμέντα της Τουμπάρας μας., ο Κώστας βαφτίζει τα δυό του παιδιά. Αλλά δε θα μπορούσαμε να είμαστε απόντες στο κάλεσμα, δε θα μπορούσαμε να λείπουμε από την μάχη.

Μαζί μας έρχονται και ο Ευθύμης με τον Νάσο. Μαζί μας.

Κι ας μας λείπουν τόσο πολύ. Δίπλα μας θα είναι, μέσα μας στο μυαλό και στην ψυχή μας. Συνοδοί στην τρέλα μας. Σιγά μην μας σταματήσουν δυόμισι χιλιάδες χιλιόμετρα, και κολυμπώντας θα ερχόμασταν. Ετοιμαζόμαστε λοιπόν. Τα πανιά είναι έτοιμα, η ψυχή σε ανάταση, όλα τα μόρια του κορμιού μας στα ύψη.

Το μόνο πρόβλημα είναι ο χρόνος. Δεν περνάνε οι μέρες, οι ώρες και τα λεπτά. Πού θα πάει όμως. Θα περάσουν.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ λοιπόν. Πάλι. Ραντεβού να σμίξουμε φωνές και γροθιές ώσπου να λιώσουν από τη φλόγα της προσφυγοχτισμένης Τούμπας μας τα κέρινα ομοιώματα, ώσπου να πάρουν φωτιά οι χάρτινες ψυχές τους.

Θα είμαστε όλοι εκεί.

Στο δικό μας παράδεισο, στην κόλαση των άλλων.

Περιμένουμε να σμίξουμε μαζί σας αδέρφια. Να σμίξουμε με τις υπόλοιπες 30.000 υψωμένες γροθιές, με τις υπόλοιπες 30.000 υψωμένες ψυχές, με τις υπόλοιπες 30.000 ……

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Κρατήσαμε και δυο θέσεις για τον Ευθύμη και τον Νάσο δίπλα στις θέσεις των υπολοίπων αιώνια παρόντων.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.