Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

ΣΦ ΠΑΟΚ Μηχανιώνας, πανηγύρι, ΠΑΟΚάρα!

ΣΦ ΠΑΟΚ Μηχανιώνας, πανηγύρι, ΠΑΟΚάρα!

ΣΦ ΠΑΟΚ Μηχανιώνας, πανηγύρι, ΠΑΟΚάρα!

Με βαθύ αίσθημα κατάνυξης, χιλιάδες πιστοί από την Ν. Μηχανιώνα, την ευρύτερη περιοχή του Θερμαϊκού και της Θεσσαλονίκης αλλά και από κάθε γωνιά της Ελλάδας προσέρχονται κάθε χρόνο στο προσκύνημα της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Φανερωμένης, γνωστής ως Μηχανιώτισσας, στα εννιάμερα της Θεοτόκου.

Η εικόνα της Παναγίας της Μηχανιώτισσας, που σύμφωνα με μαρτυρίες, είναι θαυματουργή, συνδέεται άρρηκτα με την ιστορία του τόπου, αφού έφτασε στη Νέα Μηχανιώνα μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή «συνταξιδεύοντας» με τους ξεριζωμένους Μηχανιώτες της Κιζικινής Χερσονήσου.

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Μηχανιώνας είναι από το 1997 εκεί. Τα πρώτα χρόνια στην Πολυτεχνείου στο λιμεναρχείο και μετά στο Άγιο Νικόλαο.

21 χρόνια μια μεγάλη ΠΑΟΚτσήδικη γιορτή στήνεται με σουβλάκια, άφθονη ρετσίνα και φυσικά ασπρόμαυρη τρέλα!

Από γενιά σε γενιά τα ΠΑΟΚτσάκια της Μηχανιώνας δίνουν όχι μόνο το παρών, αλλά βοηθούν στο service ώστε να βοηθήσουν τον ιστορικό σύνδεσμο.

Τα έσοδα από το πανηγύρι ο πρόεδρος Γιάννης Δασκαλάκης, ο Λευτέρης Δασκαλάκης και τα άλλα παιδιά τα διαθέτουν σε φιλανθρωπικές δράσεις, όπως σε σχολεία της περιοχής.

Μέχρι και το Σάββατο 25/8 θα τους βρείτε εκεί στο λιμάνι στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου και θα ζήσετε μεγάλες ασπρόμαυρες στιγμές!.

Χρύσα Άντσου

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.