Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Στη νέα Τούμπα για το Champions League”

“Στη νέα Τούμπα για το Champions League”

“Στη νέα Τούμπα για το Champions League”

O πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, μίλησε για το θέμα της ανακατασκευής του γηπέδου του ΠΑΟΚ και αποκάλυψε: “Στη νέα Τούμπα για το Champions League”.

«Εμείς θέλουμε όσο τίποτε άλλο να γίνει η ανακατασκευή του γηπέδου. Θέλουμε στην Τούμπα, στον ίδιο χώρο, να γίνει το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ και το θεωρώ το πιο σπουδαίο πράγμα στην ιστορία της ομάδας, αν το κάνει ο Ιβάν Σαββίδης.
Πολύ πιο σπουδαίο από τις μεταγραφάρες που έκανε πρόσφατα, γιατί το έργο αυτό θα μείνει για πάντα.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται καινούργια στέγη και επειδή ο κ. Σαββίδης το βλέπετε όλοι, είναι αποφασισμένος να φτιάξει τεράστια ομάδα στο νέο μας γήπεδο, θέλουμε να παίξουμε για του ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρέπει να προσέξουμε πάντως, πως θα γίνει η κατασκευή του νέου γηπέδου, μην την πατήσουμε όπως η ΑΕΚ που γκρέμισε τη Φιλαδέλφεια και έκανε 10 χρόνια να πάρει άδεια. Εδώ πρέπει να γίνει σωστή δουλειά, να μην αλλάξει το ύψος του γηπέδου για να μην επηρεασθεί η περιοχή.

Να γίνει βύθιση του αγωνιστικού χώρου που μπορεί να φέρει ακόμη 10.000 θέσεις και να πάρουμε ακόμη και υπεύθυνες δηλώσεις των περιοίκων, ότι δεν θα κάνουν καμία προσφυγή, για να μας δημιουργήσουν προβλήματα.

Σταδιακά, θύρα-θύρα πρέπει να γίνει η ανακατασκευή, τα ξέρει αυτά ο κ. Σαββίδης και επειδή είναι πανέξυπνος επιχειρηματίας, δεν πρόκειται να κάνει λάθος».

πηγή:arena press

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.