Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Στο νέο σπίτι του μετακόμισε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ανόβερου

Στο νέο σπίτι του μετακόμισε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ανόβερου

Στο νέο σπίτι του μετακόμισε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ανόβερου

Οι αετοί πετώντας πάνω από το Ανόβερο.
Ένα στολίδι, το νέο “σπίτι” του Σ.Φ ΠΑΟΚ Ανόβερου!
Χθες έγιναν τα εγκαίνια του συνδέσμου μέσα ατμόσφαιρα… Τούμπας!

Αναλυτικά:
Στα 16 χρόνια ύπαρξης του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Ανόβερου, είναι η τρίτη φορά που μετακομίζουμε σε ένα νέο χώρο στέγασης.

Ως διοίκηση πάντα προσπαθούσαμε εκτός από το να διαδίδουμε την ιδέα του μεγάλου ΠΑΟΚ, τα μέλη μας να έχουν όσο καλύτερες παροχές γίνεται όταν έρχονται στον σύνδεσμο.

Πολλά λόγια δεν θα πούμε ως συνήθως, θα παρουσιάσουμε όμως οπτικοακουστικό υλικό να παρουσιάσουμε το νέο μας δημιούργημα.

Ένα στολίδι πραγματικό, η φωλιά των αετών στο Ανόβερο όπως συνηθίζουμε να λέμε είναι πραγματικότητα. Σήμερα 30 Ιουνίου του 2019 κάναμε τα εγκαίνια του νέου μας χώρου και παραδίδουμε στα μέλη μας κάτι που δύσκολα συναντά κανείς κάπου αλλού.

Ο πανοσιολογιότατος Γεράσιμος Φραγκουλάκης ευλόγησε με αγιασμό τον νέο σύνδεσμο παρουσία πλήθους κόσμου. Παρά το γεγονός της αφόρητης ζέστης μιλάμε πως το θερμόμετρο έδειχνε 38 βαθμούς και για γερμανικές συνθήκες λόγω υγρασίας καταλαβαίνει κανείς για τι συνθήκες μιλάμε, ο κόσμος ήρθε.

Ευχαριστούμε τουςσυνδέσμους από άλλες πόλεις της Γερμανίας που βρέθηκαν σήμερα μαζί μας, ευχαριστούμε και τους φορείς των Ελλήνων Ανόβερου που μας στηρίζουν πάντα.

Εδώ θα τονίσουμε πως για την μεγάλη αυτή ημέρα μας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλοντας να στηρίξει τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο Ανόβερο έστειλε το τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας για την σαιζόν που μας πέρασε.
Ευχαριστούμε δημόσια την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τιμή να μας στείλει το τρόπαιο εδώ στην Γερμανία και φυσικά τον Κούλη Γιαντσίδη ο οποίος και το μετέφερε.

Κάτι τέτοιο συνέβει για πρώτη φορά και η χαρά των οπαδών του ΠΑΟΚ να δουν από κοντά το βαρύτιμο έπαθλο ήταν απερίγραπτη. Μιλάμε για το τρόπαιο του αήττητου πρωταθλήματος με επίδοση την καλύτερη όλων των εποχών που δύσκολα θα καταρριφθεί.

Φυσικά θα πρέπει να σας κάνουμε γνωστό πως από χθες στον σύνδεσμο μας προέκυψε νέα διοίκηση μετά από Γενική Συνέλευση και όλες τις διαδικασίες που ακολούθησαν.

Το νέο διοικητικό σχήμα αποτελείται από τους:

Πρόεδρος: Χρήστος Τσίκος
Αντιπρόεδρος: Θωμάς Δίσιος
Γραμματέας: Αλέξανδρος Αθανασίου
Ταμίας: Στέφανος Αθανασίου
Μέλος: Βασίλειος Κωνσταντινίδης
Μέλος: Στέλιος Μόσχου
Μέλος: Άγγελος Μαστροπάντσος
Μέλος:Παύλος Δίσιος
Μέλος: Αναστάσιος Αναγνώστου

Μπαίνουμε στον νέο σύνδεσμό μας ως νταμπλούχοι και είμαστε βέβαιοι πως και εδώ μέσα θα ζήσουμε απίστευτες χαρές στο όνομα του μεγάλου ΠΑΟΚ.

Καλό καλοκαίρι

Με εκτίμηση

Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ανόβερου

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.