Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

«Συγκέντρωση, πειθαρχία και επιθετικότητα»

«Συγκέντρωση, πειθαρχία και επιθετικότητα»

«Συγκέντρωση, πειθαρχία και επιθετικότητα»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τον αυριανό αγώνα (11/4, 17:00) του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την 22η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνει σωστά ο ΠΑΟΚ σε άμυνα και επίθεση στο ΟΑΚΑ, ενώ μίλησε και για τις απουσίες της τελευταίας στιγμής, των Αντώνη Κόνιαρη και Lucky Jones.

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλο τον κόσμο. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, η οποία μετράει σημαντικές επιτυχίες μέχρι στιγμής στη σεζόν, όπως η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και η πρόκρισή της στο final four του Basketball Champions League και της αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό.

Είναι ένα γκρουπ έμπειρων παικτών με ποιότητα και δυνατότητες, που καθοδηγούνται από ένα πολύ έμπειρο τεχνικό επιτελείο με τον κύριο Sakota. Είναι μια ομάδα που θέλει πολύ μεγάλη προσοχή ειδικά μέσα στο γήπεδο της.

Πρέπει να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα πειθαρχημένοι και καλοί στην ατομική μας άμυνα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να μην αφήσουμε την ΑΕΚ να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να βρούμε πλεονεκτήματα στην επίθεσή μας, να σκοράρουμε και από την περιφέρεια, αλλά και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για κάποιες καλές προσπάθειες δύο πόντων. Χρειάζεται συγκέντρωση, πειθαρχία και επιθετικότητα».

Για τις απουσίες των Αντώνη Κόνιαρη και Lucky Jones: «Ήταν ξαφνικές για εμάς οι απουσίες, με την έννοια ότι δεν είχαμε τη δυνατότητα να προετοιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Για τον Αντώνη σήμερα μάθαμε ότι δεν θα ταξιδέψει μαζί μας, ενώ ο Lucky είχε ένα θέμα με το γόνατό του.

Είναι δύο σημαντικές απουσίες, αλλά υπάρχει εμπιστοσύνη στους υπόλοιπους παίκτες και πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν το πλάνο που έχουμε ετοιμάσει και θα το εκτελέσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.