Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Συμφωνία ΟΠΑΠ και PAOKTV

Συμφωνία ΟΠΑΠ και PAOKTV

Συμφωνία ΟΠΑΠ και PAOKTV

H Ένωση Πρακτόρων ΟΠΑΠ Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της και ενημερώνει για την συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOKTV.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Tο Σωματείο μας μετά από επικοινωνία με τον Δ/ντη πωλήσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπαχτσεβάνο Λάζαρο, έλαβε προσφορά για ετήσια συνδρομή (Season 2019/20) στην PAOKTV:

Για όλα τα πρακτορεία
124€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ)
Τιμολόγιο
Ειδική τηλεφωνική γραμμή (2310 95 40 99)
Ξεχωριστή κατηγορία στην επίσημη ιστοσελίδα του PAOK TV για τα συμβεβλημένα πρακτορεία (για όσους το επιθυμούν)
Παροχή Τεχνικής Υποστήριξης από το αντίστοιχο Τμήμα του PAOK TV
Ειδικό σήμα για την είσοδο του πρακτορείου.

Όσα πρακτορεία ΟΠΑΠ έχουν πληρώσει ήδη την επαγγελματική συνδρομή των 200€ θα υπάρξει σχετική επικοινωνία και μέριμνα (αυτό θα γίνει μετά την 1/11/2019).

Θα υπάρχει λύση και για όσους έχουν κάνει συνδέσεις των 69,99€. (ειδικά για όσους έχουν κάνει σύνδεση σε διαφορετικό όνομα από το όνομα στο οποίο θα εκδοθεί το τιμολόγιο, πρέπει να έχουν το καταθετήριο τραπέζης με τον «κωδικό αναφοράς»).

Σημείωση: Τα 124€ με τιμολόγιο είναι φθηνότερη λύση από κάθε άλλη άνευ παραστατικού διότι είναι έξοδο που επιφέρει μείωση στις φορολογικές-ασφαλιστικές εισφορές .

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.