Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Τελική ευθεία του Κόντε

Τελική ευθεία του Κόντε

Τελική ευθεία του Κόντε

Ο Πέδρο Κόντε μετράει αντίστροφα πλέον τον χρόνο για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αφού η μεταγραφή του, μετά από πολλές διακυμάνσεις, μπήκε στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα με δήλωση του κ. Χριστοβασίλη στη Metrosport Θεσσαλονίκης απομένει ένα τελικό ραντεβού του ίδιου με τον Ιβάν Σαββίδη, ώστε να διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες του deal.

Το θέμα της υψηλής ρήτρας ήταν ο λόγος που η μεταγραφή δεν έκλεινε, ουσιαστικά από τον περασμένο Ιανουάριο, αφού ο ΠΑΟΚ τη θεωρούσε πολύ υψηλή. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε το ρίσκο της μη πώλησης τον Ιανουάριο, πιστεύοντας ότι θα ερχόταν τελικά κάποια πρόταση από Ελλάδα ή εξωτερικό στο ποσό της ρήτρας, αλλά μόνο ο ΠΑΟΚ έδειξε τελικά τόσο «ζεστό» ενδιαφέρον, αρκεί να έπεφτε το ποσό.

Δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να προτείνει κάποιον δανεισμό παίκτη σε αντιστάθμισμα της «έκπτωσης» στη ρήτρα του Κόντε, αλλά εξαρτάται από εκεί και πέρα τι παίκτες θα προτείνει ο ΠΑΟΚ κι αν αυτοί θα είναι πιτσιρικάδες ή έμπειροι.

Η πρώτη περίπτωση δεν «συγκινεί» και ιδιαίτερα τον Γιάννη Πετράκη, που όπως φάνηκε και από τη συνέντευξή του στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM συναινεί στη μετακίνηση του Κόντε.

Φυσικά και ο ίδιος ο Ισπανός, πάλι σε συνέντευξή του στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM, είχε τονίσει ότι είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και είχε ζητήσει από τον κόσμο του ΠΑΣ να κατανοήσει και τη δική του θέση ως επαγγελματία που ζει από το ποδόσφαιρο, με τα συναισθήματά του, όμως, να παραμένουν αναλλοίωτα για την πόλη, την ομάδα και τους φιλάθλους.

super fm

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.