Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Θα δούμε πιο ρεαλιστικά πράγματα”

“Θα δούμε πιο ρεαλιστικά πράγματα”

“Θα δούμε πιο ρεαλιστικά πράγματα”

Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει και φέτος στα 27α «Μαυροσκούφεια» και ο προπονητής, Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για τη συμμετοχή της ομάδας του στον θεσμό όπως και στην επικείμενη μεταγραφή ενός ακόμα παίκτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο τουρνουά Συμεών Μαυροσκούφης θα τιμήσουμε έναν άνθρωπο που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο μπάσκετ και την FIBA. Πριν έχουμε κόντρα στη Γκαζιαντέπ ένα άλλο σημαντικό τεστ, στο οποίο θα έχει την ευκαιρία ο κόσμος να δει από κοντά την ομάδα μας. Αλλά και τα άλλα παιχνίδια με ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μας βοηθήσουν να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε.

Θέλουμε να δούμε τι έχουμε αναπτύξει σε άμυνα και επίθεση. Θα δούμε το βαθμό αφομοίωσης αλλά και τον αγωνιστικό μας ρυθμό και την φυσική μας κατάσταση.

Σε πρώτη φάση υπάρχει ικανοποίηση εξαιτίας της θετικής διάθεσης από όλους. Αλλά διαφορετική είναι η αντιμετώπιση των παικτών στις προπονήσεις και διαφορετική σε φιλικά και μάλιστα μπροστά σε κόσμο. Θα δούμε πιο ρεαλιστικά πράγματα».

Όσον αφορά στην τελευταία μεταγραφή που εξετάζει ο ΠΑΟΚ: «Δεν είμαστε ούτε πολύ κοντά ούτε πολύ μακριά.
Έχουμε μια επαφή με τους υποψήφιους στόχους και σε λίγες ημέρες πιστεύω θα έχουμε ολοκληρώσει. Θέλουμε ένα παιδί με κίνητρο, ενέργεια και με χαρακτηριστικά που δεν έχουμε στην ομάδα. Κι αυτά να τα συνδυάσει χωρίς να επηρεάσει το ρυθμό της ομάδας.

Ο Ντίλαρντ από την πρώτη μέρα δείχνει την ποιότητα του. Έχει κι αυτός δρόμο ακόμη, αλλά τα χαρακτηριστικά του είναι ξεκάθαρα»

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.