Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Θα κάνουμε τα πάντα να έρθουν νέα παιδιά στον αθλητισμό”

“Θα κάνουμε τα πάντα να έρθουν νέα παιδιά στον αθλητισμό”

“Θα κάνουμε τα πάντα να έρθουν νέα παιδιά στον αθλητισμό”

Στον Ασπρόπυργο έλαβε χώρα το πρώτο πρωτάθλημα “All Star” Πάλης με τον φιλανθρωπικό ίδρυμα “Ιβάν Σαββίδης” να είναι εκείνο το οποίο το υποστήριξε οικονομικά.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μάλιστα έδωσε το παρών και μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε μεταξύ άλλων πως αγαπά όλα τα αθλήματα.

Αναλυτικά τα όσα ανάφερε:

«Ο δικός μας στόχος είναι να κάνουμε τα πάντα να έρθουν νέα παιδιά στον αθλητισμό και να αποφύγουν οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα. Να φύγουν από τους δρόμους και να έρθουν στα γυμναστήρια. Γνωρίζουμε τι κάνει σήμερα ο δρόμος στη νεολαία, ναρκωτικά και διάφορα εγκλήματα.

Ο κυριότερος στόχος είναι να βοηθήσουμε, ώστε η νεολαία μας, να ανατραφεί στο πνεύμα το πατριωτικό.Η επόμενη χρονιά είναι Ολυμπιακή και είναι πάρα πολύ σημαντικό πριν την ολυμπιακή χρονιά να δώσουμε ακόμα ένα έναυσμα έτσι ώστε να κερδίσουμε τα μετάλλια.

Δεν είναι δυνατόν να παίρνουμε τα μετάλλια τα οποία δεν πήρε κάποιος άλλος. Ο στόχος μας είναι να ανεβάσουμε το πνεύμα και το ηθικό ώστε αυτά τα παιδιά να παλέψουν και να διεκδικήσουν τα μετάλλια. Ήρθε η ώρα και πρέπει να κάνουμε τα πάντα βήμα – βήμα, για να δώσουμε ελπίδα και πίστη στη νεολαία μας ότι μπορούν να γίνουν πλήρη μέλη της κοινωνίας μας. Χωρίς την ανατροφή της νεολαίας στο πνεύμα του πατριωτισμού, δεν υπάρχει καμία προοπτική. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος».

Για τον ίδιο και τη σχέση του με τον αθλητισμό είπε:

«Αγαπάω όλα τα αθλήματα. Ο αθλητισμός είναι πολύ σημαντικός. Κι εγώ είχα ασχοληθεί με τον αθλητισμό και σύμφωνα με τις δυνατότητες μου ακόμα και σήμερα αθλούμαι.

Σήμερα χάρηκα πάρα πολύ που είδα τη νεολαία να παλεύει, αυτά τα νέα δυνατά παιδιά να προσπαθούν.

Αυτοί πρέπει να αναπτερώσουν το ηθικό του λαού μας κι εμείς πρέπει να τους βοηθάμε».

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.