Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

«Θέλουμε πολύ αυτή την πρόκριση…»

«Θέλουμε πολύ αυτή την πρόκριση…»

«Θέλουμε πολύ αυτή την πρόκριση…»

Για τον πλέον καθοριστικό αγώνα της σεζόν ετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ, που αύριο το βράδυ κερδίζει τη Ventspils και προκρίνεται στην επόμενη φάση του Basketball Champions League ή χάνει και αποχαιρετά τη διοργάνωση.

Με αλλά λόγια, ο ΠΑΟΚ πάει σε ένα παιχνίδι για να παίξει όλα για όλα και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δηλώνει έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά της η ομάδα.

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρέπει να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Και πρέπει να κάνουμε ότι πρέπει και σωστά για να πετύχουμε τον στόχο μας», λέει ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και προσθέτει: «Οι συνθήκες ήταν διαφορετικές πέρσι, αλλά και τότε ήταν η τελευταία αγωνιστική και έπρεπε να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Πιστεύω ότι θα κάνουμε το ίδιο και αυτή την φορά. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε και την κούραση που υπάρχει στην ομάδα, αλλά είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία που έχουμε για την πρόκριση, που όλα αυτά δεν θα τα έχουμε στο μυαλό μας».

Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με την πρόκριση;

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έχει την απάντηση : «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ήρεμοι και αποφασιστικοί στο παιχνίδι μας. Η Ventspils είναι καλή ομάδα, για αυτό άλλωστε διεκδικεί και την πρόκριση , αλλά ξέρουμε πως να την αντιμετωπίσουμε, έχουμε λίγο χρόνο στη διάθεση μας για να ετοιμαστούμε για το ματς και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

paokbc

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.