Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας σε αυτό τον μεγάλο αγώνα και να μας στηρίξουν”

“Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας σε αυτό τον μεγάλο αγώνα και να μας στηρίξουν”

“Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας σε αυτό τον μεγάλο αγώνα και να μας στηρίξουν”
Ο Χοσέ Μαουρίσιο έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας και ζήτησε την στήριξή του ενόψει του μεγάλου αγώνα, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για όσα έγιναν στο πρωτάθλημα, θέλοντας να έχει καθαρό μυαλό ενόψει της μάχης στο ΟΑΚΑ:

Για το αν είναι επηρεασμένος από τις φάσεις που σημάδεψαν το πρωτάθλημα:«Ό,τι έγινε, έγινε. Ανήκει στο παρελθόν. Κοιτάμε μπροστά, το μέλλον. Το Κύπελλο είναι άλλη διοργάνωση, ένα άλλο παιχνίδι. Τα πήγαμε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά τώρα αγωνιζόμαστε σε ένα μεγάλο παιχνίδι για το Κύπελλο»

Για το αν θα μείνει ικανοποιημένος με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στην πρώτη του χρονιά στη χώρα μας:«Ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος. Όταν ήρθα στην ομάδα ήρθα να πετύχω προσωπικούς και ομαδικούς στόχους. Με όσα έγιναν δεν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα παρότι τα πήγαμε καλά.
Θέλουμε πάρα πολύ να κατακτήσουμε αυτό το Κύπελλο, δουλέψαμε πολύ κι έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» .

Για τον κομβικό ρόλο του στη μεσαία γραμμή:«Οπωσδήποτε αγωνιζόμενος στη μεσαία γραμμή έχω πολλές ευθύνες. Είναι αλήθεια ότι αν καταφέρεις να ελέγξεις το ρυθμό κι έχεις την μπάλα στα πόδια σου αυξάνεις τις πιθανότητες σου για τη νίκη.

Το ποδόσφαιρο όμως δε σχετίζεται με τις θέσεις, όλοι από τη θέση τους μπορούν να κάνουν τη διαφορά, να σκοράρουν και να παίξουν καθοριστικό ρόλο. Όσοι θα αγωνιστούν πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι απόλυτα, να κάνουν αυτό που ξέρουν και μπορούν για να κερδίσουμε το παιχνίδι» .

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους οπαδούς:«Τους περιμένουμε στην Αθήνα. Να είναι δίπλα μας, να μας στηρίξουν να το διασκεδάσουν μαζί μας. Κάποιες στιγμές στο παιχνίδι το μυαλό μας ξεφεύγει κι εκεί χρειάζεσαι τον κόσμο να σε βάλει στον σωστό δρόμο, να είναι δίπλα μας σε αυτό τον μεγάλο αγώνα και να μας στηρίξουν.

Κι εμείς οι παίκτες θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, θα δώσουμε ό,τι καλύτερο και να βοηθήσουμε τον κόσμο να απολαύσει τον αγώνα για τον οποίο θα έρθει στην Αθήνα» .

Για το αν έχει έξτρα κίνητρο μετά από όσα έγιναν στο πρωτάθλημα:«Ό,τι έγινε μας δίνει έξτρα κίνητρο. Κάθε ομάδα θέλει να παίξει έναν τελικό, οι παίκτες θέλουν να έχουν αυτή την ευκαιρία. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από αυτό, θέλουμε να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη για τον κόσμο για την ομάδα» .

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.