Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Την Παρασκευή εκδικάζεται η έφεση του ΠΑΟΚ

Την Παρασκευή εκδικάζεται η έφεση του ΠΑΟΚ

Την Παρασκευή εκδικάζεται η έφεση του ΠΑΟΚ

Στις 18.00 το απόγευμα της Παρασκευής ορίστηκε η εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ σε βάρος της πρωτόδικης απόφασης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και της ποινής που του έχει επιβληθεί.

Ο δικέφαλος μετά την απόφαση από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών με τον ΠΑΟΚ να καταθέτει έφεση με την μορφή του κατ’ επείγοντος και πλέον περιμένουν την ανακοίνωση από το Εφέσεων.

Η εκδίκαση της έφεσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 18:00 και η απόφαση μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και το Σάββατο.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να πέσει η ποινή τόσο για την αφαίρεση βαθμών (-3) και να εξαντλήσει την πιθανότητα να μειωθεί η ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα για να μπορέσουν οι ασπρόμαυροι να υποδεχτούν με τους φιλάθλους τους την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.