Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Την ζω την ομάδα από 13 χρονών δεν μπορώ να περιγράψω αυτή τη στιγμή”

“Την ζω την ομάδα από 13 χρονών δεν μπορώ να περιγράψω αυτή τη στιγμή”

“Την ζω την ομάδα από 13 χρονών δεν μπορώ να περιγράψω αυτή τη στιγμή”

Ο Δημήτρης Πέλκας πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ ,όμως το τέρμα του δεν έδωσε στον ΠΑΟΚ την νίκη τίτλου.

Αναλυτικά:

Αρχικά εξέφρασε τα περαστικά του για τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια:

«Περαστικά στον αρχηγό μας, εύχομαι να έχει πάθει τη λιγότερη ζημιά γιατί είναι ο πιο πολύτιμος παίκτης μας. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να τραυματίζονται οι ποδοσφαιριστές, όλοι οι παίκτες είναι εδώ για να δώσουν λύσεις όπως ο Νίκος ο Καρέλης. Μας στεναχωρεί πολύ ο τραυματισμός, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και όσοι μείναμε να δώσουμε ότι έχουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τον αγώνα ανέφερε:

«Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν ο καταλληλότερος αλλά βρήκαμε τρόπους να απειλήσουμε. Από ένα λάθος δικό μας δεχθήκαμε το γκολ, αλλά και πάλι χάσαμε και πάλι κάποιες ευκαιρίκες για να σκοράρουμε. Δε θα έλεγα ότι δεν ήμασταν καλοί, δώσαμε τα πάντα είχαμε μια άτυχη στιγμή, συνεχίζουμε προχωράμε για να κερδίσουμε την Κυριακή και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα».

Για το ξέσπασμα στο γκολ του:

«Πραγματικά ήμουν πολύ συναισθηματικός. Αυτός είμαι και θέλω να βγάζω τα συναισθήματά μου στο γήπεδο. Είμαι από πολύ μικρός σε αυτή την ομαδα, ήθελα πολύ να βάλω ένα κρίσιμο γκολ, ήταν μια έντονη συναισθηματικά στιγμή. Ελπίζω στο μέλλον να είμαι πιο συγκρατημένος. Όταν από μικρός ονειρεύεσαι κάποια πράγματα και όταν έρχονται μπροστά σου ξεπερνάς τους στόχους σου είναι έντονο. Παρακαλούσα να τελειώσει το ματς. Τη ζω την ομάδα από 13 χρονών, δεν μπορώ να περιγράψω αυτή τη στιγμή, ήταν πολύ έντονη συναισθηματικά».


Τέλος, για τον κόσμο:

«Ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό που ετοίμαζαν σήμερα, δεν μπορέσαμε να τους δώσουμε από σήμερα τη χαρά και είμαι σίγουρος ότι θα περιμένουν όλη την εβδομάδα».

Ετικέτες:
loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.