Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

To “ευχαριστώ” του πατέρα Τσόχλα στον ΠΑΟΚ!

To “ευχαριστώ” του πατέρα Τσόχλα στον ΠΑΟΚ!

To “ευχαριστώ” του πατέρα Τσόχλα στον ΠΑΟΚ!

Ο πατέρας του Απόλλωνα Τσόχλα, Νίκος, ευχαριστήσε τον ΠΑΟΚ για τη στήριξη στον γιο του που υπέστη ρήξη χιαστού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Τσόχλα στο Facebook:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!

…Γιατί υπάρχουν ακόμη αθλητάνθρωποι, που υπηρετούν και ΤΙΜΟΥΝ το αθλητικό ιδεώδες!!!

Εδώ και πολλά χρόνια, από την εποχή που ξεκίνησε η εμπορευματοποίηση των πάντων, καταρρακώθηκε κάθε αξία, με πρώτη την ολυμπιακή και αθλητική ιδέα, που γεννήθηκα σ’ αυτό τον τόπο και αντικατοπτρίζει όλες τις αξίες της ζωής, όπως, συνεχή προσπάθεια αυτοβελτίωσης του Ανθρώπου, ευγενή άμιλλα, αξιοκρατία, καθημερινό αγώνα με τη πραγματική έννοια μιας Ελληνικής λέξης, που δεν υπάρχει σε ΚΑΜΜΙΑ άλλη γλώσσα στο πλανήτη: αγών εκ του άγω= οδηγώ, με παράγωγα την αγωγή και το παιδαγωγό, κλπ, κλπ (χρειάζεται ολόκληρο βιβλίο για να αναλυθούν οι ανθρώπινες αυτές αξίες, που διέπουν κάθε έκφραση της ανθρώπινης ζωής, (θάπρεπε)).

Με την εμπορευματοποίηση (και) του αθλητισμού, ο ανθρώπινος παράγοντας εξωστρακίστηκε. Μας ενδιαφέρει ΜΟΝΟΝ το αποτέλεσμα. Το κέρδος.

Αυτοαποκαλούμενοι τεράστιοι σύλλογοι, που θέλουν μάλιστα να λέγονται αθλητικοί, ξεζουμίζουν αθλητές, τους αποθεώνουν δήθεν όταν συμβάλλουν τα μέγιστα στις νίκες και τους πετάνε σαν στημένες λεμονόκουπες στη πρώτη μεγάλη τους ατυχία (πάμπολλα τα παραδείγματα).

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΟΛΟΙ!!!

Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ, (διοίκηση, παράγοντες, τεχνικό επιτελείο, παίχτες, staff, φίλαθλοι), αποδεικνύουν και δεν είναι η πρώτη φορά, ότι είναι αξία μέλη ενός πραγματικά μεγάλου ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ οργανισμού.

Γαλουχήθηκα μέσα στο σύλλογο των ολυμπιονικών (όχι γιατί είχε πολλούς αθλητές – Ολυμπιονίκες, αλλά γιατί υπηρετούσε το Ολυμπιακό ιδεώδες). με πρόεδρο τον τεράστιο παράγοντα – παιδαγωγό, ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.

Υποστήριξα με θέρμη το Ίδρυμα Ολυμπιακής Παιδείας, του επίσης τεράστιου ΝΙΝΟΥ ΤΖΗΚΑ!

Προσπάθησα να περάσω στα παιδιά μου τις αρχές αυτές και φαίνεται πως σε κάποιο βαθμό τα κατάφερα.

Και τώρα νιώθω ευλογημένος γιατί στο γιο μου έλαχε να υπηρετήσει ένα τεράστιο σύλλογο, που οι άνθρωποι του ενστερνίζονται και υπηρετούν τις ίδιες αρχές.

Χθές στο ΟΑΚΑ έζησα ανεπανάληπτα συγκλονιστικές και συγκινητικές στιγές.

Τους ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ και το καθένα χωριστά!!!

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.