Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Το όνειρο μου είναι να ακούσω τον ύμνο του Champions Leauge στην Τούμπα”

“Το όνειρο μου είναι να ακούσω τον ύμνο του Champions Leauge στην Τούμπα”

“Το όνειρο μου είναι να ακούσω τον ύμνο του Champions Leauge στην Τούμπα”

Ο αρχηγός του Δικεφάλου, Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε για όλους κι για όλα στο επίσημο κανάλι του συλλόγου.

Αναφέρθηκε στα τα διπλά παιχνίδια που έρχονται με τη Βασιλεία για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μάλιστα, έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Πέλκα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μεγαλείο για τον ΠΑΟΚ ο Πέλκας, μακάρι να συνεχίσει έτσι και να πάει ακόμα καλύτερα στο μέλλον».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάναμε πολύ καλή δουλειά, ειδικά στο τελευταίο στάδιο, κάναμε συνεχόμενα φιλικά κάτι που χρειαζόμασταν για να πάρουμε τα απαραίτητα παιχνίδια, επειδή σε δύο εβδομάδες έχουμε το σημαντικό παιχνίδι με τη Βασιλεία. Τα νέα παιδιά είδαν τι θέλει ο προπονητής, εμείς ξέρουμε τι ζητάει και πως θέλει να αγωνιζόμαστε. Τα νέα παιδιά που αρκετοί από αυτούς ήταν δανεικοί, τους βοήθησε το δεύτερο στάδιο με τα περισσότερα παιχνίδια. Μπήκαν στο κλίμα της ομάδας και αυτοί».

Για το τέλος της προετοιμασίας και το πόσο σημαντική είναι αυτή για έναν ποδοσφαιριστή: «Το 90% της σεζόν είναι η προετοιμασία. Είναι το πιο σημαντικό. Για να γνωριστείς, να βελτιωθείς, να δουλέψεις τη φυσική κατάσταση. Ο προπονητής έχει τον χρόνο να δουλέψει όπως θέλει. Εμένα με ευχαριστεί που τελειώνει, αλλά τώρα αρχίζουν τα πιο σημαντικά. Οι αγώνες.

Έχουμε δύο φιλικά ακόμα, πρέπει να είμαστε σοβαροί και μετά να στρέψουμε την προσοχή στη Βασιλεία».

Για το πως νιώθει που είναι καιρό μακριά από την οικογένειά του: «Θα με υποδεχτεί με τρέλα η κόρη μου. Θέλει να φύγω να πάω κοντά της. Μου λέει πες τον προπονητή σου να σε αφήσει να φύγεις (γέλια). Η δουλειά είναι δύσκολη που κάνουμε, είμαστε συνεχώς μακριά από την οικογένεια.

Είναι πολύ δύσκολο αυτό, ειδικά τώρα που η κόρη μου έχει διακοπές και εγώ λείπω μέρες. Την αγαπάω, μου λείπει και το ξέρει».

Για τους στόχους του και τα όνειρά του με τον ΠΑΟΚ: «Εγώ σκέφτομαι μέρα με τη μέρα, χρονιά με τη χρονιά. Είδανε όλοι τι κάναμε πέρυσι. Φέτος θέλω να τα κερδίσω όλα στην Ελλάδα.

Το όνειρο μου είναι να παίξω στην Τούμπα και να ακούσω τον ύμνο του Champions Leauge. Θέλω να κερδίσω τα πάντα με τον ΠΑΟΚ».

Ετικέτες:
loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.