Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης», μέρος Β’

Τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης», μέρος Β’

Τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης», μέρος Β’
Από τη νύχτα της 24ης Μαΐου του 2009 πέρασε πολύς καιρός. Οχι για όλους. Για την οικογένεια του Παντελή Κυριακίδη, ο χρόνος σταμάτησε εκεί. Μία στιγμή ήταν δυστυχώς αρκετή για να αλλάξει τη μοίρα του παιδιού, παίκτη των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ.

Ο Παντελής έκτοτε παραμένει καθηλωμένος, σε άγρυπνο κώμα. Επέστρεφε από ποδοσφαιρικό τουρνουά μαζί με τον πατέρα του, όταν συνέβη το μοιραίο τροχαίο. Ο πατέρας χάθηκε, ο γιος μάχεται ακόμα.

Και αυτή τη χρονιά, φυσικά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα Τμήματα Υποδομής της στηρίζουν τον Παντελή, διοργανώνοντας το τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης», το δεύτερο της σεζόν, στις 29 και 30 Δεκεμβρίου. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στα γήπεδα Champions και Λέοντες, την Παρασκευή από τις 16.30 έως τις 19.30 και το Σάββατο από τις 10.00 έως τις 13.00.

Το τουρνουά αφορά στις ηλικιακές κατηγορίες προπαιδικού, τζούνιορ, προτζούνιορ και bambini.

Στο τουρνουά συμμετέχουν οι συνεργαζόμενες ακαδημίες εντός του νομού Θεσσαλονίκης, συν την Ολυμπιάδα Καρουσάδων που έρχεται από την Κέρκυρα.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.