Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Τρεις του ΠΑΟΚ στην Εθνική Ελλάδας

Τρεις του ΠΑΟΚ στην Εθνική Ελλάδας

Τρεις του ΠΑΟΚ στην Εθνική Ελλάδας

Τριπλή εκπροσώπηση θα έχει ο ΠΑΟΚ στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με αντιπάλους τη Γεωργία και τη Γερμανία για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Οι Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης και Βαγγέλης Μαργαρίτης βρίσκονται στις επιλογές του Θανάση Σκουρτόπουλου, ο οποίος κάλεσε ακόμα τους: Γιάννη Αθηναίου, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Νίκο Γκίκα, Δημήτρη Κακλαμανάκη, Λεωνίδα Κασελάκη, Δημήτρη Κατσίβελη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Δημήτρη Μαυροειδή, Γιάννη Μπουρούση, Λευτέρη Μποχωρίδη και Χρήστο Σαλούστρο.

Η Ελλάδα, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, υποδέχεται στις 21 Φεβρουαρίου της Γεωργία στο Ηράκλειο και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γερμανία στις 24 Φεβρουαρίου. Οι κληθέντες θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου για άμεση αναχώρηση για το Ηράκλειο.

Θυμίζουμε ότι ο Milenko Tepic έχει κληθεί στην Εθνική ομάδα της Σερβίας για τους αγώνες με την Εσθονία (21/2) και το Ισραήλ (24/2).

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.