Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Τρία χρόνια εδώ στον ΠΑΟΚ, έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μου”

“Τρία χρόνια εδώ στον ΠΑΟΚ, έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μου”

“Τρία χρόνια εδώ στον ΠΑΟΚ, έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μου”

Χοσέ Κρέσπο, ο ακούραστος εργάτης, πολύτιμος!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός αμυντικός μετά την λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Λαμία:

Για το γεγονός πως ο Λουτσέσκου θα του έδινε το βραβείο του πιο ήσυχου και ταυτόχρονα πολύτιμου παίκτη: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί είμαι ένας ποδοσφαιριστής που δεν είμαι ελκυστικός για τον κόσμο γιατί όλοι κοιτάνε τους επιθετικούς, η δουλειά μου είναι να βοηθάω αλλού, ο προπονητής είναι ο πρώτος που εκτιμά τι κάνω και προσπαθώ να κάνω όσα καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου, εκτιμώ τα καλά λόγια του κόσμου».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι ακόμη μία ομάδα για τον ίδιο: «Μόνο στη Σεβίλλη έχω παίξει πάνω από δύο χρόνια, είναι η ομάδα της πόλης μου όπου εκεί έγινα ποδοσφαιριστής. Τώρα βρίσκομαι τρία χρόνια εδώ στον ΠΑΟΚ, έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μου, είναι σημαντικό πως δένεσαι με την ομάδα, είναι μία ιστορική περίοδος για την ομάδα και αυτό βοηθάει σε αυτή την κατάσταση».

Για το αν θα ήθελε να έχει αδερφό του τον Βαρέλα και αν θα του αφιέρωνε τον τίτλο: «Εχω έναν αδερφό και μια αδερφή. Αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι εδώ έχω ερθει πολύ κοντά με τον Βαρέλα και με όλους του παίκτες και μόλις κατακτήσουμε το πρωτάθλημα θα έχω και άλλους αδερφούς».

Για τη δύσκολη νίκη επί της Λαμίας: «Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, η Λαμία είναι μια συμπαγής ομάδα. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, βελτιωθήκαμε στο δεύτερο, πετύχαμε και τα δύο γκολ. Αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτό που μπορούμε δεν έχουμε αντίπαλο στην Ελλάδα».

Ετικέτες:
loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.